Cathrine Holm

 
Cathrine arbeider til daglig som sykepleier, og har i tillegg en can.mag fra NTNU i spes.ped.rådgivning. Hun har alltid vært nyskjerrig på alternative behandlingsmetoder som et suplement til skolemedisinen, Hun mener det er viktig å se hele mennesket. Kroppen er et samspill mellom bevegelsesapparatet (muskler og ledd) stoffskiftet (hormoner) og hjernen (tanker og følelser). Hvordan vi tenker og føler, hvordan vi lever, og hva vi spiser påvirker oss gjensidig. Derfor vil en ubalanse i en av disse prosessene kunne gi utslag på et annet område. En god helse er avhenig av harmoni mellom alle disse faktorene.
 
Cathrine har flere kurs og utdanninger i alternativ behandlig, slik som kinesiologi, healing og regresjonsterapi. Hun har arbeidet som regresjonsterapaut siden 2002. Regresjon betyr å gå tilbake til tidligere erfaringstidspunkt, og se på opplevelser og følelser knyttet til dette erfaringstidspunktet, i dette livet, eller i et tidligere liv. Under prossesen vil du bli gaidet ned til en lett hyonose hvor du kommer i kontakt med ditt indre, sjelen. Denne kontakten gir oss en større forståelse av oss selv, og den dype kjærligheten og kunnskapen som finnes i oss.
 
Cathrine tilbyr også samtaler og veiledning. Noen ganger trenger man noen å snakke med. Det kan være fint å få hjelp til å sortere tanker og følelser, og se ting på en annen måte. Hensikten er å få deg til å se løsninger og muligheter, i stedet for utfordringer.
 
 
 
Priser:
 
Regresjon                       kr  1 000,-
Reisen- The journey       kr  1 800,-
                     
 
Samtaler           1 time     kr     600,-
                       1/2 time    kr     400,-
 
 
For bestilling av time kontakt:
 
Cathrine Holm
tlf: 91373325
Mail: chathol@online.no