Gjennoppretter balansen i kropp, sinn og sjel

Mennesker opplever behandlingen veldig forskjellig. Noen opplever varme, kulde, prikking, strømninger i kroppen eller romling i magen,mens andre ikke merker så mye. Noen personer er mer følsomme, eller mer oppmerksomme på hva som skjer i kroppen sin. I etterkant kan healingen gi mange reaksjoner - bla tretthet, tørste og avslappethet, mens enkelte som kommer våkner dagen etter med  ekstra mye enerergi i  kroppen etter og ha få fylt opp dagen før. Vær også oppmerksom på at følelser kan tre tydeligere frem under, eller etter healing.

Healingen stopper ikke når en reiser seg fra benken. Det er etter behandlingen kroppen din skal bearbeide endringene i energien. Det er din egen kropp som da healer seg selv etter å ha fått løst opp i blokkeringer. Noen merker endringer med en gang, og andre først etter noen dager.

Det kan ikke i forkant avgjøres hvor mange healinger som må til - derfor avtaler vi bare en time om gangen. Generelt kan en si at dersom en ikke merker noen som helst endring etter 2 gang, er det mulig at en bør prøve en annen form for behandling. Det er skjeldent at det er nok med kun en konsultasjon. De aller fleste sier de har fått bedre søvn etter og ha startet med healing. Dette er helt naturlig da energisystemet i kroppen igjen kommer i balanse.

Det er viktig å presisere at vi ikke er leger/helsepersonell. Dersom du er/har mistanke om alvorlige sykdommer, er det viktig at du oppsøker lege først. 

Det er din egen kropp som selv regulerer hvor mye healing den trenger for å starte prosessene som trengs. Kroppen er i utgangspunktet i stand til å balansere seg selv for alt . Noen tilstander er selvfølgelig mer alvorlige og vil kreve mer, mens andre ubalanser har gått så langt at healing ikke strekker til. En healing oppleves gjerne som en velværebehandling, og mange tar jevnlig healing som en service på kroppen. 

Vi som jobber med healing har taushetsplikt.