URKRAFTKURS med Lilli Bendriss og Cathrine Behr

26.11.2016 10:00

Vi er så heldige og nok en gang kunne ønske Lilli Bendriss velkommen til oss, denne gang i følge med Cathrine Behr, fra lørdag 26.11 til søndag 27.11.

 

Bendriss og Behr vil holde kurs i å finne urkraften, så dette vil bli et veldig sterkt og nært kurs. Kurset vil avholdes på Gjenvollhytta i Klæbu. Der er det god plass og vi har også mulighet til å ta i bruk skogen, enten under kurset eller i timene etterpå.

Vi kan tilby rimelig overnatting på hytta for de som ønsker det (200 pr seng pr natt) og vi vil også sørge for god og hjemmelaget mat til de som ønsker det.

 

For mer informasjon kan du ta en titt på vår facebook side eller ta kontakt med Line (linesteen@hotmail.com) eller Monica (kraft.terapi@gmail.com). 

 

Prisen på kurset er 3600 og inkluderer kaffe, te og frukt\kake i pausene. Depositum på 1600 må betales inn for å sikre deg plass. Depositum vil kun tilbakebetales om kurset skulle bli avlyst eller flyttet. Det er ønskelig at påmelding til kurset skjer før 20.10. 16

 

For de som ønsker å bestille overnatting og mat, vil det bli sendt ut en felles mail til alle påmeldte når det nærmer seg kursstart, der man kan komme med sine ønsker. Vi har dessverre ikke kapasitet eller kunnskap nok til å ivareta alle spesialbehov i forhold til allergier og matintoleranser, men vi kan få til en vegetarmeny.

 

Hjertelig velkommen!

 

Line og Monica